Milyen messzire látunk el szabad szemmel?

Emberi látóhatár

A fények megvilágítják az eget, amint tűzijáték mellett a legelkötelezettebb Scientologistok a világ minden tájáról kivitorláznak a Freewinds Hajóavató útjának évfordulós ünnepségsorozatára a Karib-tengeren, június 10— Az összejövetel minden évben az Egyház vallási szolgáltató központjában, a Freewinds nevű hajón kerül megrendezésre.

Az emberiség hajnala HD

Nagy ünneplés kíséri az indulást, melynek helyszíne a csodaszép Castries, Saint Lucia, ahol a zenészek, a táncosok és a helyiek maguk is szemtanúi lehetnek annak, ahogy a Freewinds vitorlát bont Port Seraphine-nál, megkezdve a Hajóavató út Az évente megrendezett, egy héten át tartó összejövetel, amelyen olyan Scientologistok vesznek részt, akik elérték az Egyház által nyújtott legmagasabb szellemi szinteket, évközi áttekintést nyújt a legfrissebb sikerekről, és emberi látóhatár a jövőbeli terjeszkedés menetét.

A Scientology vallási szolgáltató központja, a Freewinds útra kelt Saint Luciából az egy héten át tartó évfordulós ünnepségre. A több száz elkötelezett Scientologist búcsút intett Castriesnak, és nekilátott, hogy áttekintsék az év sikereit, és hogy lefektessék egy még ennél is jobb év terveit.

A tűzijáték és a csinnadratta folytatódik az égen, és fent a Freewinds fedélzetén, amint közeleg ennek az egy hetes rendkívüli ünnepségsorozatnak az első estje. Az Egyház minden júniusban megünnepli a Freewinds Hajóavató útját.

Milyen messze látunk szabad szemmel?

Ez az év sem kivétel, minthogy egy sor rendkívüli esemény fémjelzi a vallás jelenlegi terjeszkedését. David Miscavige-et, a Scientology vallási vezetőjét, az elhivatott Scientologist hallgatóság hatalmas lelkesedéssel üdvözölte, amint a színpadra lépett, hogy megkezdje a nyitó esti bemutatót. David Miscavige hivatalosan is útnak indította a rendezvénysorozatot a nyitó esti bemutatóval, áttekintést nyújtva a nagyszabású növekedésről, amit a Scientology az elmúlt 12 hónapban elért.

De a találkozó nem csak a visszatekintésről emberi látóhatár, mondta David Miscavige az összegyűlteknek. Ez az a hét, amikor előkészítik a emberi látóhatár a Scientologistok számára szerte a világon, hogy folytassák a rekorddöntő terjeszkedést, amely a vallást egy virágzó, egyre nagyobb magaslatokat meghódító, világméretű jelenséggé tette.

Milyen messzire látunk el szabad szemmel?

Keresik azokat a területeket, ahol a Freewinds segíthet. David Miscavige megosztja az Egyház éves, világszerte elért elképesztő eredményeinek élénk történeteit, melyek között egyik sikeresebb volt mint a másik. A nappalokat megbeszélésekkel és a jövőbeli terjeszkedési tervek kidolgozásával töltik, amihez minden földrajzi zónából vannak jelen képviselők.

Milyen messzire látunk el szabad szemmel? Posztobányi Kálmán Miért látnak élesen a víz alatt a közellátók? Igazából bármilyen távoli objektumig el lehet látni szabad szemmel, ha az elég fényes és nem takarja valami, például a földi vagy a kozmikus horizont, esetleg száz méter vastag vízréteg.

Az utasok minden este összegyűlnek a Freewinds csillagos égboltot idéző báltermében, hogy megtekintsék a magával ragadó bemutatókat. A második emberi látóhatár rendezvény az Alapító, L. Ron Hubbard időtlen hagyatékának van szentelve.

emberi látóhatár

David Miscavige L. Ron Hubbardnak szóló tiszteletadással adja meg az este alaphangulatát. Ezen az estén a jelenlévők számtalan meghökkentő, korábban el nem mondott történetet hallhatnak L. Ron Hubbard hagyatékából; történeteket, amelyek kedvességéről és előrelátásáról szólnak.

Dan Sherman, L. Ron Hubbard életrajzírója, egy egész estén át, emberi látóhatár Scientology alapítója életéből és szellemi hagyatékából merített gazdag történetekkel szórakoztatja a közönséget.

emberi látóhatár

Dan Sherman egy életrajzi bemutatót tart L. Ron Hubbard különböző kikötőkben tanúsított kedvességéről, az álmairól, illetve írói tehetségéről, és arról, hogy nem csak az írás területén jártas, hanem zenészként és fotósként is remekelt.

Huszonkétszeres Grammy-díj-nyertes, Chick Corea, elkápráztatja a hallgatóságot eredeti dzsessz klasszikusai virtuóz előadásával.

emberi látóhatár

David Mennyibe kerül a látás gyógyítása megkezdi az estét, amely a Scientologistok Nemzetközi Szövetsége IAS és annak humanitárius hatás előtt tiszteleg, amelyet a társadalom minden szegletében kivált, a főbb nagyvárosi központoktól egészen a távoli törzsi falvakig.

A következő estén David Miscavige rövid áttekintést ad az IAS által lehetővé tett humanitárius akciókról, és társadalmi küldetésükről az emberiség minden szintjén.