SeaFood Hungary - somssichsuli.hu

Homár látvány

a látás 45 évesen romlik

A Maine hagyomány óta © Kim Knox Beckius óta Maine látogatók álmodik ideális tengerparti környezet egy homár lakoma megtalálták a módját, hogy Thurston Lobster Pound Bernard, ahol az édes, a vaj mártott homár és más tengeri különlegességek várják. Imádni fogod ízlelgette csak fogott homár ebben a festői vízparti környezetben.

szem masszírozza a látást

Thurston egy nem-to-be-nem fogadott étkezési cél közelében Bar Harbor, Maine. A kilátás Thurston Homár font néz ki, mint egy könyv fedelét, és valóban, homár látvány ehhez hasonló már megérintette az kiterjed az utazási útikönyvek és a dohányzóasztal könyvek, mint a New England Coast: leglátványosabb nevezetessége és Uticélok.

Homár csónakok tükrözik élénk kék vizek, várva a következő napi rákok hajsza.

hogyan ne csökkentse a látást

Ha van egy várakozás egy asztalra, és ott gyakran, mivel Thurston nem helyfoglalást, még a nagy csoportok, akkor nem bánja kiadások idő gyönyörködni és fotózni ezt a látásbetegség vakság. Thurston vásárolja homár közvetlenül a lobstermen akik ezeket a vizeket.

A vacsora valószínűleg töltött éjjel roaming az óceán fenekén. Homár csapdák kidolgozott, jól megtervezett contraptions.

hogyan lehet online tesztelni a látását

Vontató csapdák kemény munka, és a homár kifogott dobta vissza, ha azok tojásrakó nőstények, vagy nem felel méretre vonatkozó követelményeknek. Tehát, hogy kösz Maine lobstermen mielőtt kötni az előke a Thurston és beleveti magát a helyi fogás.

Japanese Street Food - GIANT LOBSTER Cooked Three Ways Okinawa Seafood Japan

Tudja, hová menjen!