Hatóanyag:

Keserű üröm. Méregtelenítés, salaktalanítás

mindent a rövidlátásról

A népgyógyászatban a fehér üröm kiváló bélféregűző, étvágygerjesztő, epekiválasztást fokozó és az epehólyag összehúzódását kiváltó hatással rendelkezik. Fehér üröm A népgyógyászatban a növény virágos hajtását használják fel.

az edzéslátáshoz

A fehér üröm minden része keserű ízű, erősen fűszeres illatú. Illó olajat, keserű anyagot, abszintint és vitamint is tartalmaz.

a látás mínusz 4 5 rossz

A növény teája gyomorbántalmaknál, étvágytalanságnál, epebántalmaknál, alacsony vérnyomásnál és bélféreg űzésére alkalmazható. Epekiválasztást fokozó, és az epehólyag összehúzódását kiváltó hatással is rendelkezik. A belőle nyert illóolaj görcsoldó, bélféregűző, gyógyszerek keserű üröm alapanyaga.

Külsőleg alkalmazva reuma elleni készítményekben is használják. Fájdalmas és rendszertelen havi vérzésnél kúraszerűen fogyasztható a főzete vagy tinktúrája.

Tartalomjegyzék

Hatóanyag: Kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött, Artemisia absinthium levéldrogjának felhasználásával készül. Összetétel: Fehér ürömfű Artemisia absinthium levéldrog.

Javasolt fogyasztása: fogyasztás napi kapszula.

bates technika, amely javítja a látási gyakorlatot

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét. Vásárlói vélemények és értékelések.

a falusi látás bántotta a szemét