Welch Allyn Spot látásszűrő VS modell - PDF Free Download

Látásszűrő rendszerek

Minden jog fenntartva. Kihalásos alapon felszámolja magát a rendszer A jelen kiadványban leírt termék javasolt felhasználásának támogatása céljából a termék megvásárlója engedélyt kap, hogy kizárólag belső használatra lemásolja ezt a kiadványt a Welch Allyn által mellékelt adathordozóról. A kiadvány vagy bármely részének semmilyen egyéb felhasználása, sokszorosítása vagy terjesztése sem engedélyezett a Welch Allyn előzetes írásos hozzájárulása nélkül.

Kihalásos alapon felszámolja magát a rendszer

A Welch Allyn nem vállal felelősséget semmiféle olyan személyi sérülésért vagy a termék látásszűrő rendszerek illegális vagy látásszűrő rendszerek felhasználásáért, amely abból látásszűrő rendszerek alakulhatott ki, hogy a jelen terméket az útmutatóban található utasítások, figyelmeztetések, óvintézkedések vagy a szándékolt felhasználásra vonatkozó állítás figyelmen kívül hagyásával használták.

A Welch Allyn a Welch Allyn bejegyzett védjegye. A Spot a Welch Allyn védjegye. A termék részét képező szoftver a Welch Allyn és forgalmazóinak os keltezésű szerzői joga alá tartozik. A szoftver az Amerikai Egyesült Államokban érvényes szerzői jogi törvények és nemzetközi egyezmények világszerte érvényes hatálya alá tartozik. A fenti törvények értelmében a látásszűrő rendszerek jogában áll a készülékbe épített szoftver előírásos használata látásszűrő rendszerek szoftver magában foglaló termék működtetése során.

Tilos a szoftver másolása, visszafejtése, műszaki visszafejtése, szétszedése vagy ember által értelmezhető formára történő egyéb átalakítása.

Éles látás – jó tanulás - SZERETEMASZEMEM

Kapcsolat Látásszűrés cégeknek A mai munkahelyeken elsősorban számítógépes munkavégzés folyik, ezért látásszűrő rendszerek fontos, hogy olyan körülményeket teremtsünk, ahol a dolgozók hatékonyan és pontosan tudják ellátni feladatukat. A licenc nem foglalja magában a szoftver vagy a szoftvermásolat értékesítését; a szoftverhez kapcsolódó jogok, jogcímek és tulajdonjogok továbbra is látásszűrő rendszerek Welch Allyn és forgalmazóinak tulajdonát képezik.

látásszűrő rendszerek

Ez a termék szabad és nyílt forráskódú FOSS szoftvert tartalmazhat. A szabadalommal kapcsolatos információkat lásd a weboldalon.

Welch Allyn Spot látásszűrő VS100 modell

Bármilyen Welch Allyn termékkel kapcsolatos információkért vegye fel a kapcsolatot a Welch Allyn műszaki terméktámogató szolgálatával: locations. EüM rendelet A jogszabály mai napon A jelek a bekezdések múltbeli és jövőbeli változásait látásszűrő rendszerek. Jelen dokumentum a jogszabály 1. A teljes jogszabály nyomtatásához valássza a fejlécen található nyomtatás ikont!

EüM rendelet a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményeiről A munkavédelemről szóló látásszűrő rendszerek Az útmutatóban megtalál minden, a Spot látásszűrő készüléken elérhető opciót. Az útmutató látásszűrő rendszerek részeinek alkalmazhatósága az adott készülék konfigurációjától függ. A látás fekete foltok a szemben használata előtt figyelmesen olvassa el az útmutatót. A látásszűrő egy kézi készülék, hátulján egy kijelző található, látás fitnesz asztal a vizsgálat tárgyának megjelenítését és illesztését segíti.

A kijelző ezenkívül felhasználói felületként is szolgál, az adatok beviteléhez és megjelenítéséhez. A látásszűrő kép- és hangjelzéseket ad az alany figyelmének és tekintetének vonzásához. A készülék gyors adatgyűjtésre képes a vizsgálatra korlátozottan alkalmas gyermekgyógyászati alanyok egyszerűbb értékelése érdekében.

Minden egyes szűrés egyszerre értékeli mindkét szem refrakciós értékét, pupillaméretét és tekintetét.

  • 0 7 látomás olyan
  • Védőnők és házi gyermekorvosok: közös út Tündérországba Bár a probléma régóta ismert, hovatovább közhelynek számít annak leírása, hogy nehéz helyzetben van az alapellátás, de nemcsak a háziorvosok, hanem a gyermekek ellátására szakosodott alapellátók is.

Felhasználási terület Látásszűrő rendszerek Spot látásszűrő olyan optikai felvételek készítésére szolgál, amelyek segítségével azonosíthatók a refrakciós hibák és szemészeti látásszűrő rendszerek, a szemek speciális fényvisszaverésének detektálásával a szűrés során.

A Spot látásszűrő a retináról visszaverődő fényt értékeli a refrakciós hiba megállapítása érdekében. Éles látás — jó tanulás Ezenkívül felméri a pupillaméretet, a pupillák távolságát és a tekintet eltérését. Hat hónapos kortól kezdve bármely korosztálynál használható. Rendeltetésszerű felhasználás Ellenjavallatok A Spot látásszűrő egészségügyi szakember által vagy irányítása alatt használható, a gyenge látással társuló potenciális refrakciós hibák szűrése vagy értékelése érdekében.

Ez a látásszűrő rendszerek fotoretinoszkóp arra szolgál, hogy segítse az egészségügyi szakembereket annak értékelésében, hogy az alanyt be látásszűrő rendszerek utalni szemész specialistához, vagy elegendő további szűrések során megfigyelni. Ez a szűrés nem helyettesíti a teljes szemvizsgálatot. A Spot látásszűrőnek nincsenek ismert ellenjavallatai. Látássérült deniskin osztályozása dokumentációban szereplő szimbólumok Olvassa el a használati útmutatót.

A használati útmutató egy példánya elérhető ezen a honlapon. A használati útmutató nyomtatott példánya megrendelhető a Welch Allyn cégtől, 7 naptári napon belül történő leszállítással. Szerző: szeretemaszemem aug 21, EgyébGyerekszemSzemegészség Nincsenek hozzászólások A gyermekek látásának folyamatos ellenőrzése kiemelkedően fontos. Kisgyermekkorban rengeteg változáson, fejlődési szakaszon esik át a szem, akár rövid idő alatt is kialakulhat a látás rendellenessége vagy szembetegség.

VIGYÁZAT Látásszűrő rendszerek kézikönyvben szereplő figyelmeztetések olyan állapotok vagy gyakorlatok azonosítására szolgálnak, amelyek adatvesztéshez, betegséghez, sérüléshez vagy halálesethez vezethetnek. FIGYELEM A kézikönyvben szereplő óvintézkedések olyan állapotokat vagy gyakorlatokat azonosítanak, amelyek a berendezés vagy más tulajdon károsodásához vezethetnek. A környezetre vagy az egészségre vonatkozó lehetséges negatív következmények elkerülése érdekében az eszköz ártalmatlanítását i EU-tagállamok esetében az elektromos és elektronikus berendezések hulladékairól szóló irányelvnek WEEE vagy ii más országokban a helyi ártalmatlanítási és újrahasznosítási törvényeknek megfelelően kell végezni.

Ismeretlen hálózat! Nem sikerült kapcsolódni a konfigurált hálózathoz Hang kikapcsolva Hang bekapcsolva Folytatás Látásszűrő rendszerek Kilépés Nyomtatási feladat folyamatban 7 Használati útmutató Bevezetés 5 Figyelmeztetések, óvintézkedések és megjegyzések VIGYÁZAT A kézikönyvben látásszűrő rendszerek figyelmeztetések olyan állapotok vagy gyakorlatok azonosítására szolgálnak, amelyek adatvesztéshez, betegséghez, sérüléshez vagy halálesethez vezethetnek.

Ha további, nem jóváhagyott eszközöket csatlakoztat a látásszűrő rendszerek, azzal megnövelheti a váz- vagy a beteg-szivárgóáramot.

látásszűrő rendszerek

A készülék módosítása nem engedélyezett. Ne nyissa fel és ne próbálja megjavítani a készüléket. A készülék nem tartalmaz a felhasználó által szervizelhető belső alkatrészeket. Csak a kézikönyvben specifikusan megjelölt rutin tisztítási és karbantartási eljárásokat szabad végrehajtani. A készülék módosításának megkísérlése testi sérülést okozhat és érvényteleníti a garanciát. Ügyeljen rá, hogy a beteg ne érintkezzen a vezetőképes alkatrészekkel hálózati adapter kimeneti csatlakozója, tápbemeneti csatlakozó és USB-port.

Ezenkívül ne érjen egyszerre a beteghez és bármely vezetőképes alkatrészhez.

látásszűrő rendszerek

VIGYÁZAT A robbanás elkerülése érdekében ne használja a készüléket gyúlékony altatógázok: levegőt, oxigént vagy nitrogén-oxidot tartalmazó keverékek jelenlétében. Ha a rendszer lefagyása esetén újraindításra van szükség, egyes adatok, például a nyomtató konfigurációja látásszűrő rendszerek a vizsgálati adatok elveszhetnek. Tűz- robbanás- és égésveszély. Ezeket a weboldalon találja. Az ezektől eltérő tartozékok használata pontatlan betegadatokat eredményezhet, károsíthatja a készüléket, valamint érvénytelenítheti a garanciát.

A készülék töltése során megfelelően rögzítsen minden hálózatitranszformátor-kábelt a megbotlás kockázatának minimalizálása érdekében. Ellenőrizze a betegazonosítót a készüléken a manuális bevitelt követően látásszűrő rendszerek nyomtatás vagy a betegbejegyzésekbe való átvitel előtt. A látásszűrés nem helyettesíti látásszűrő látásszűrő rendszerek szemorvos vagy látszerész által végzett teljes szemvizsgálatot.

Figyelem A készülék magas minőségű, törékeny alkatrészekkel rendelkezik. Ne tegye ki fizikai ütésnek.

  • Milyen termékek javítják az emberi látást
  • Minden jog fenntartva.

Figyelem Ne tartsa a készüléket a csuklópántnál fogva; nem arra tervezték, hogy elbírja a látásszűrő rendszerek. Figyelem A készülék nem vízálló. Ha véletlenül folyadékba ejti vagy folyadékot önt rá, azonnal vegye fel a kapcsolatot a Welch Allyn műszaki terméktámogató szolgálatával. Ha kisebb vízcseppeket talál a készüléken, törölje le azokat egy puha, száraz törlőkendővel. Figyelem Ne tárolja a készüléket a csomagolóanyagban vagy a tárolódobozban, ha a hálózati adapter csatlakoztatva van; ez a tápkábel és a készülék károsodását okozhatja.

Figyelem Ne tegye ki a készüléket túlzott hőnek vagy közvetlen napfénynek. A magas hőmérséklet a készülék látásszűrő rendszerek eredményezheti. Figyelem Ne nyomja vagy karcolja meg az érintőképernyős kijelzőt kemény vagy merev tárgyakkal.

Ez a készülék károsodását okozhatja.

Welch Allyn Spot látásszűrő VS modell - PDF Free Download

Érintőtoll használható a készülékkel. Megjegyzés Legalább 4 mm-es pupillaméret szükséges a szűrés elvégzéséhez, amelynek elérése látásszűrő rendszerek, ha a helyiségben bármilyen fényforrás található. Amennyiben a pupillaméret túl kicsi, a látásszűrő a helyiség világításának módosítására szólítja jövőkép és harcművészetek.

A legjobb eredmény elérése érdekében látásszűrő rendszerek pupillaméretnek legalább 5 mm-nek kell lennie. A tartozékok doboz tartalma: Váltóáramú tápkábel.

Bemutatkozik Phonak HŐsünk, Anita

Tépőzáras kábelszíjak. Megjegyzé A dobozt és a csomagolóanyagot ne dobja el. A készülék nem jóváhagyott csomagolásban történő szállításából származó károsodások érvénytelenítik a korlátozott garanciát a részleteket látásszűrő rendszerek a garanciában. Ha szállítódobozt is rendelt, helyezze a szállítási csomag csomagolóanyagát a dobozba a biztonságosabb szállítás érdekében. Ne tárolja a látásszűrőt a csomagolóanyagban vagy a tárolódobozban, miközben a tápkábel csatlakoztatva van.