Szemészeti műtétek, szemészeti fekvőbeteg-ellátás

Szemész sebész

Általános információk

Szemészet, szemsebészet Szemészet, szemsebészet Szemészeti szakrendelésünkön a szem és a normál működéshez elengedhetetlen járulékos szervek könnytermelés és -elvezetés, szemhéj, szemizmok vizsgálatát végezzük. Az elváltozások korai felismerésével és megfelelő terápiával megelőzhető a látás romlása, a szövődmények kialakulása. Legújabb, minimál invazív szemsebészeti eljárások révén műlencse műtétek: szürkehályog ill.

Tapasztalt orvosaink segítenek a legoptimálisabb, személyre szabott műtéti terápia kiválasztásában.

Képzett szakembereink a fejlett OCT szemészeti diagnosztikus, optikai elven működő szemész sebész segítségével a szemfenék képleteiben ideghártya, látóideg és sárgafolt keletkezett elváltozásokat vizsgálják, amelyek a látásélességre lehetnek befolyással. Indokolt esetben az alábbi diagnosztikai vizsgálatokra is sor kerülhet: Szemnyomás mérése applanációs vagy non-contact tonométerrel Exophtalmus mérése Hertel-féle exophtalmométerrel: A vizsgálat segítségével a szemgolyók kidülledésének mértékét tudjuk megállapítani Binokuláris látás vizsgálat Lang-teszttel: A vizsgálat annak meghatározásában segít, hogy a két szem milyen pontossággal alkotja meg a külvilágból érzékelt képeket, és ezeket milyen mértékben képes az agy felé továbbítani. Non-Contact Tonométer Melyek a leggyakoribb szembetegségek? Rövidlátás A rövidlátás, azaz miópia akkor jelentkezik, amikor a szemtengely hosszabb az ideálisnál.

Milyen esetben forduljon szemészhez? Szürkehályog, homályos látás, romló látásélesség, szemsebészeti műtét előtti konzultáció, gépkocsivezetéshez ill.

látássérült ellátás

Netán igazolták már a szürkehályog meglétét? A látásélesség elvesztéséből adódó bizonytalanság megnehezíti mindennapjait? Szeretne a szemüveg adta korlátoktól végleg szemész sebész Szemüvege hátráltatja abban, hogy mindennapjait igazán élvezni tudja?

miért rossz látással caesarea

Sportos életmódja, munkája miatt végleges látásjavító megoldáson gondolkodik? Megereszkedett, szemész sebész szemhéja miatt arca fáradtnak, öregebbnek tűnik?

  • Helyreállítsa a látást a táblázat szerint
  • Nyitólap » Általános információk Általános információk A klinika az elődök szellemében kiemelkedő feladatának tartja a szemészet oktatását.

Fiatalosabb megjelenésre vágyik és a legtermészetesebb végeredményt szeretné elérni? Hosszan tartó megoldást keres? Igen gyakori, főleg az életkor előrehaladtával jelentkező probléma a szürkehályog, a szemlencse elhomályosodása, ami a közel- és távollátás élességét és színgazdagságát is korlátozza.

mínusz 3 látás

Ebben az esetben az éleslátás egyedül műtéttel állítható helyre. A személyre szabott műlencse beültetése gyors és fájdalommentes, világviszonylatban a leggyakoribb, leghatékonyabb sebészeti beavatkozás. Segítünk, hogy újra élesen és színgazdagon lássa a világot!

betűk a látás javításához

Látásjavító lencsecsere A látásjavítás céljából végzett lencsecsere során ugyanazt a mikrosebészeti eljárást alkalmazzák, mint szürkehályog műtéteknél: a természetes szemlencse helyettesítése mesterséges, úgynevezett intraokuláris lencsével IOL. Ennek segítségével számos fénytörési közel- és távollátási hiba megszüntethető. Főként 40 év felettieknek, a fiatalkori alkalmazkodókészség hanyatlásával járó látásproblémák megjelenésével és olyan pácienseknek is megoldást kínál, akiknek a lézeres látásjavítás nem javasolt.

ellenőrizze látáslátását

Mindez fájdalommentesen, egy jól bevált, gyors és biztonságos mikrosebészeti eljárással, egynapos sebészeti ellátás keretében megvalósítható! Az eredmény azonnali és még a későbbi szürkehályog szemész sebész sem kell tovább tartania.

Szemhéjplasztika A szemhéjakat, a könnycsatornát és a szemkörnyéket érintő szépészeti és helyreállító sebészeti beavatkozások nemcsak a környezeti tényezők és az idő hatásait korrigálják. Az évek múlásával a szemhéj bőre megereszkedik, elvékonyodik, ami lógó, táskás szemeket, fáradt tekintetet eredményez. Ezzel életminőségünket több szinten is negatívan befolyásolja.

  1. Mivel foglalkozik a szemészeti plasztikai sebészet?
  2. Szemészet - sebészeti beavatkozások Budapesten magánkórházban | Duna Medical Center
  3. Mivel foglalkozik a Szemsebészet?

A legideálisabb megoldás nemcsak esztétikai, funkcionális szempontból is tökéletes végeredményt garantál. Erről magasan képzett, tapasztalt szemsebészeink kezeskednek. Lézeres szemhéjplasztika Az országban egyedüliként, a széndioxid-lézer segítségével végzett beavatkozások kedvezőbb és gyorsabb sebgyógyulást garantálnak.

A precíz vonalvezetést biztosító eljárás kiemelkedően szövetkímélő, mivel a lézerrel végzett bemetszés az azonnali vérzéscsillapításnak köszönhetően kevesebb bevérzéssel jár, így a duzzanatot és fájdalmat okozó szöveti reakció mértéke is jelentősen mérséklődik.

rövidlátás hanggal

Szeretné visszanyerni fiatalos külsejét, magabiztosságát? Mindez elérhető gyorsan, minimális fájdalom, duzzanat, munkából való kiesés mellett! Tapasztalt szemsebészeink a legideálisabb esztétikai és funkcionális eredményeket biztosító megoldásokkal várják Önt.

Dr. Hári Kovács András: Koraszülöttek speciális szemészeti vizsgálata