Rövidlátás tollaslabda

Ugrókötél myopia,

  • 1. A természetes látásjavítás 10 titka - PDF Ingyenes letöltés
  • Új myopia kezelő készülék
  • Műtét rövidlátás 40 éves

MEGY A testnevelés tematikus tervezése lyakhu. Naptár-tematikus terv a testnevelésre. Testnevelés házi ugrókötél myopia Az ugrókötél myopia iskolai testnevelés területén az oktatás alapvető eredménye az, hogy a tanulók elsajátítják a fizikai kultúra tevékenységének alapjait. Ezenkívül a "Fizikai kultúra" tantárgy hozzájárul a tanulók személyes tulajdonságainak fejlesztéséhez, és az egyetemes képességek kompetenciák kialakításának eszköze a diákokban.

  1. Rövidlátás tollaslabda
  2. Édesgyökér és látás
  3. Koherencia tomográfia a szemészetben

Ezek a képességek kompetenciák az oktatási folyamat metasubject eredményeiben fejeződnek ki, és aktívan manifesztálódnak különféle módokon. A diákok egyetemes kompetenciái az alapfokú oktatás szakaszában fizikai kultúra vannak: - saját tevékenységük megszervezésének képessége, az eszközök kiválasztása és használata céljának eléréséhez; - az a képesség, hogy aktívan vegyen részt kollektív tevékenységekben, lépjen kapcsolatba társaival a közös célok elérése érdekében; - az információ átadásának képessége hozzáférhető, érzelmileg élénk formában a társakkal és a felnőttekkel folytatott kommunikáció és interakció során.

Tartalom akadémiai tantárgy A "fizikai kultúra" célja kreatív, hozzáértő és sikeres orosz polgárok nevelése, akik képesek aktív önmegvalósításra személyes, társadalmi és szakmai tevékenységekben.

A tanfolyam elsajátítása során a hallgatók Általános Iskola az egészség megerősödik, általános és specifikus nevelési ugrókötél myopia, kognitív és objektív tevékenység módszerei alakulnak ki. A "Fizikai kultúra" tantárgy elsajátításának eredményei Személyes eredmények: aktív bekapcsolódás a ugrókötél myopia való kommunikációba és interakcióba a tisztelet és a jóakarat, a kölcsönös segítségnyújtás és az empátia elveiről; megnyilvánulása pozitív tulajdonságok személyiségük és érzelmeik kezelése különböző nem szabványos helyzetekben és körülmények között; a fegyelem, a kemény munka és a kitűzött célok elérésében való kitartás megnyilvánulása; érdektelen segítséget nyújtani társaiknak, velük lenni közös nyelv és közös érdekek.

A fizikai kultúra megjelenése az ókori emberek körében. Séta, futás, ugrás, mászás és kúszás, síelés mint élet fontos módokat emberi mozgás. Napi rutin és személyes higiénia.

Lehet-e menni az osteochondrosisos sportokhoz? - Myositis -

Wellness tevékenységek napközben: reggeli gyakorlatok, fizikai ugrókötél myopia. Kültéri játékok séták közben: játékok szervezésének és lebonyolításának szabályai, ruházat és felszerelés kiválasztása.

Gyakorlatok komplexei a helyes testtartás kialakításához és a törzs izmainak fejlesztéséhez. Fizikai javulás 70 óra képzés ugrókötél myopia sorban és egy oszlopban; a főállomás végrehajtása a "Figyelem!

Érvénytelen sport

Akrobatikus gyakorlatok: megáll leülve, fekve, meghajolva, hátul fekve ; ősz haj a sarkon, szög ; csoportosulás hajlamos helyzetből és szűk csoportokba ringatás segítséggel ; csoportosan visszagurul a nyeregből és vissza a segítséggel ; gurul a tartóról, hátra és oldalra guggol.

Atlétika 20 óra Fuss: magas csípőemelkedéssel, ugrással és gyorsulással, változó mozgási irányokkal kígyó, körben, hátra előrekülönböző kiindulási helyzetből és különböző kézhelyzettel. Ugrás: a helyszínen egyik ugrókötél myopia, jobbra és balra fordulvaelőre és hátra, balra és jobbra, a helytől hosszban és magasságban; szőnyegről csúszdára ugrani és leugrani róla. Dobások: egy nagy labda 1 kg távolról mindkét kezével a fej mögül, a mellkasról. Dobás: ugrókötél myopia golyó jobb és bal kézzel a fej mögül, mozdulatlanul, függőleges célpontba, falba állva.

Cross edzés, minifutball 17 ugrókötél myopia 4. Sportjáték mini futball: a rúgja a labdát. Egyenruha futás 6 percig. Átkelés 1 km -ig.

a látás helyreáll vagy sem hőlátás az

Futball:ütés a láb belső oldalával "pofa" egy helyhez kötött, egy vagy két lépésből álló golyóra; felé guruló labdán; szabadtéri játékok, például "Pontos átvitel".

Kosárlabda 12 óra : a labda elfogása a helyén és mozgásban: alacsonyan repülni és fejmagasságban repülni; a labda dobása két kézzel álló helyzetben labda alulról, labda a mellkasnál, labda a fej mögött ; a labda átadása alulról, mellkasról, vállról ; szabadtéri játékok: "Dobj - fogj", "Lövés az égen", "Vadászok és kacsák". Röplabda 11 óra 2. A labda megjelenése, gyakorlatok és labdajátékok. Az ókori olimpiai játékok keletkezésének története.

Fizikai gyakorlatok, azok eltérése a természetes mozgásoktól. Alapvető fizikai tulajdonságok: erő, gyorsaság, állóképesség, rugalmasság, egyensúly. Testkeményedés dörzsölés. Testnevelési tevékenységek 3 óra Reggeli gyakorlatok és torna elvégzése zenére; edzési eljárások; gyakorlatok végrehajtása, amelyek fejlesztik a sebességet és az egyensúlyt, javítják a kislabda dobásának pontosságát.

Kültéri játékok és testmozgás séták közben. A test hosszának és ugrókötél myopia mérése. Egy kettő "; kettő -kettő újjáépítése egy sorban és egy oszlopban; mozgás oszlopban különböző távolságokkal és sebességekkel, átlósan és ellenmozgással.

Osteochondrosis és sport

Akrobatikus gyakorlatok fekvő helyzetből, a lapockákon állva a lábak hajlítása és kiegyenesítése ; előre bukfencezés bukfencben; a lapockán lévő állványról fél fordulattal vissza a térden álló ugrókötél myopia. Alkalmazott gimnasztikai gyakorlatok: táncgyakorlatok, gyakorlatok alacsony rúdon - lógva hajlított karon, ugrókötél myopia állva elöl, hátul, lógva egy -két lábbal. Atlétika 21 óra Fuss: egyenletes futás, majd gyorsítás, 3 x 10 m -es futóbusz, futás a lépések gyakoriságának változásával.

Dob egy nagy labda alulról álló helyzetből és a fej mögül ülve. Szúró látás kezelése egy kis labda a fej mögül. Ugrás: a helyszínen, 90 ° és ° -os fordulattal, a jelölések mentén, az akadályok felett; magasságban egyenes futástól; ugrókötéllel.

Ájurvéda látásjavító szemüveg nagyker és import

Futás durva terepen 1 km -ig. Egyenletes lassú futás akár 5 percig. Sífutás m-ig kicsi m-ig szűz 4. Futás akadályok leküzdésével. Futás durva terepen. Szabadtéri játékok 18 óra A "Torna az akrobatika alapjaival" szakasz alapján:"Hullám", "Kényelmetlen dobás", "Lovasok-sportolók", "Találd ki, kinek a hangja", "Mi változott", "Burgonya ültetése", "Gyorsabban gurítsd a labdát", váltóversenyek, például: "Kötél láb alatt", karikák ".

Az "Atlétika" szakasz ugrókötél myopia a célponton", "Hívószámok", "Kúpok - makk - dió", "Szajna", "Nyúl otthon nélkül", "Üres hely", "Bál a szomszédnak", "Űrhajósok", "Egérfogó". A "Sportjátékok" szekció anyagában: Futball: gördülő labda megállítása; a labda csepegtetése az emelkedő belső és külső részével egyenes vonalban, ívben, jelzésnél megállással, az oszlopok között, az oszlopok körvonalazásával; gördülő labda megállítása a láb belsejével; szabadtéri játékok: "Ball Race", "Cél a gólra", "Szlalom labdával", "Football Billiards", "Throw with a Foot".

Kosárlabda 12 óra: speciális mozdulatok labda nélkül a kosárlabda játékos testtartásában, oldallépések jobb és bal oldallal; visszafelé futás; állj meg lépésben és ugorj; a labda csöpögtetése a helyén, egyenes vonalban, ívben, jelzésnél megállással; szabadtéri játékok: "A labda középre", "A labda a szomszédhoz", "A labda dobása az oszlopba".

Röplabda 12 óra : bevezető gyakorlatok egyenes aljú és oldalsó adagolás tanítására; speciális mozgások - a labda feldobása egy adott magasságba és a testtől való távolságra; szabadtéri játékok: "Hullám", "Kényelmetlen dobás". Általános fejlesztő gyakorlat az alapvető fizikai tulajdonságok fejlesztéséről. A testmozgás és a kapcsolat munkatevékenység A fizikai gyakorlatok típusai vezető, általános fejlesztő, versenyképes. Sportjátékok: foci, röplabda, kosárlabda. A fizikai aktivitás és hatása a pulzusszámra HR.

A test keményítése zuhany, zuhany. Testnevelési tevékenységek 3 óra Általános fejlesztő fizikai gyakorlatok komplexeinek elsajátítása az alapvető fizikai tulajdonságok fejlesztése érdekében.

perifériás látás mi áfonya szem tabletták

Vezető gyakorlatok elsajátítása a labdarúgás, röplabda, kosárlabda motoros mozgásainak megszilárdítására és javítására.

Az állóképesség fejlesztése síelés közben. Pulzusmérés edzés közben és után.

Milyen más edzések engedélyezettek? Az osteochondrosis és a kompetens sport két egymással összefüggő folyamat, amelyek kombinációja pozitív eredményekhez vezethet. Amellett, hogy a futás, az emberek a betegség megengedett, hogy járni az erdőben, úszás, aqua aerobic.

Elemi versenyek lebonyolítása. Fizikai javulás 72 óra Torna az akrobatika alapjaival 15 óra Akrobatikus gyakorlatok: bukfencezve térjen vissza a térden lévő megállóig és a guggolásig; fekvő híd; ugrókötél változó forgási sebességgel.

A verseny zajlik a helyszínen 13,40h6,10 m párosbanvagy 13,4h5,2 m Egyetlen játékamely oszlik ketté háló magasság 1,55 m. A játéktér a szélsővonalak jobb és balvalamint a hátsó sorok.

Alkalmazott gimnasztikai gyakorlatok: kötélmászás 3 m két és három ugrókötél myopia mozgást és bekapcsolja a gimnasztikai mérleggerendát. Atlétika 21 óra Ugrás hosszúságban és magasságban egyenes futásból, lábak hajlítva.

Cross edzés, minifutball 18 óra 1. Szabadtéri játékok 18 óra A "Torna az akrobatika alapjaival" szakasz alapján:"Ejtőernyősök", "Felzárkózás a menetelésre", "Dodge a labda. Sportjátékok alapján: Futball: futó rúgás álló és guruló labdán vízszintes 1,5 m széles, legfeljebb 7 - 8 m hosszú és függőleges 2 m széles, 7 - 8 m hosszú célba; csöpögés tárgyak között és körvonalazott tárgyakkal; szabadtéri játékok: "Passz - ülj le", "Fejjel add át a labdát.

Röplabda 12 óra: a labda alulról történő fogadása két kézzel; a labda felülről történő továbbadása két kézzel előre és felfelé; alsó egyenes előtolás; szabadtéri játékok: "Ne add a labdát a sofőrnek", "Kerek lapta".

myopia és hyperopia egyaránt lehet hogyan lehet eltávolítani a rövidlátást

Században, szerepe és jelentősége az orosz hadsereg katonáinak kiképzésében. A fizikai erőnlét és kapcsolata a légző- és keringési rendszerek fejlődésével. A fizikai aktivitás szabályozásának fő módszereinek jellemzői: a gyakorlat sebessége és időtartama szerint, a teher nagyságának változása.

Szabályok a sérülések megelőzésére edzés közben. Testkeményedés levegő- és napfürdő, úszás természetes tározókban. Testnevelési tevékenységek 3 óra Fizikai fejlődésük és fizikai alkalmasságuk legegyszerűbb megfigyelései. A terhelés meghatározása a reggeli gyakorlatok során a pulzusszám szempontjából.

Akrobatikus és gimnasztikai kombinációk összeállítása tanult gyakorlatokból. Labdarúgás és kosárlabda játékok lebonyolítása egyszerűsített szabályok szerint.

műtét után a látás zsugorodik szenilis látás

Elsősegélynyújtás kisebb zúzódások, karcolások és horzsolások, horzsolások esetén. Fizikai javulás 72 óra Torna az akrobatika alapjaival 15 óra Akrobatikus gyakorlatok: akrobatikus kombinációk, például: híd fekvő helyzetből, leeresztés a kiindulási helyzetbe, felborulás fekvő helyzetbe, kezével megtámasztva, guggoló pont-üres ugrás; előre kuporgó szaltó, hátra guggoló bukfencek, előrebukkanó bukfencek a kiindulási helyzetbe, hátra bukfencek a térdre támasszal a kezükön, ugrás guggolás pontról pontra, előre bukfencek.

Atlétika 21 óra Ugrás magasságban a "step over" módszerrel végrehajtott felszállással. Alacsony indítás.