Vonzatok közötti jelentésmegoszlás - Valakire összpontosítva

Valakire összpontosítva. How to gain control of your free time - Laura Vanderkam amikor reggel elmosódott a látás

Tartalom

  Teljes szövegű keresés Figyel Az érdeklődésnek és az érzékszerveknek huzamosabb ideig határozott ráirányítása, összpontosítása valakire vagy valamire.

  valakire összpontosítva látomás 4-ről mit jelent

  Így figyelte pl. ÉLI főpap a magában hosszasan imádkozó Annát 1Sám 1, A figyelésnek jelentős szerepe van a megértésben, a megismerésben. Ezek megismerése az ember számára élet-halál kérdése 2Móz 19,5; Zsolt 28,5.

  valakire összpontosítva a bonális műveltség nem az

  Istennek tehát igénye az emberrel szemben, hogy az figyeljen rá. Ennek az igénynek szilárd alapja viszont az a tény, hogy Isten maga szüntelen figyel az emberre, életére és dolgaira. Az valakire összpontosítva szóló híradásokban nem mindig találjuk a »figyel« szót, de lényegében mindig ilyen jellegű cselekvés történik 2Krón 7,15; Jób 34,21; Zsolt 10,17; 14,2; 33, Az a tény, hogy Isten mindenre figyel, természetszerűen határozott figyelmeztetés arra, hogy az ember dolgai közül semmi nem marad észrevétlen.

  valakire összpontosítva írja le látássérült myopia

  Ennél azonban hangsúlyosabb a biztatás, hogy a szabadító Úr 2Móz 20,2 szeme és füle szüntelen az emberre irányul. Az emberekre figyelés nem ítélhető meg egyértelműen.

  Vannak olyan esetek, amikor jó és hasznos emberekre figyelni Zsid 13,7máskor meg az ellenkező magatartás a tanácsos, mert a figyelésnek a bűn útjára lépés lehet a következménye Fil 3,17k.

  valakire összpontosítva jeanne friske látomása