Vélemények írása és a helyek értékelése

Vélemény vélemény

Vélemények írása és a helyek értékelése

Itt van Castor ikertestvére: Pollux Vélemény Ha a vásárló már elköteleződött a vásárlásra, a termékek kiválasztásánál is érdekelheti mások véleménye. Az Unas rendszerben a termékekre értékelést adhatnak a vásárlók csillaggal pontozva, véleményt írhatnak róluk, sőt, külön kiemelhetik azok előnyeit és hátrányait.

NEW VW ID.4 Review: The Best Family EV? - 4K

Ez keresőoptimalizálási szempontból is fontos, hiszen további értékes tartalmakat kaphatsz vele a termékoldalhoz, valamint strukturált adatok formájában is beágyazzuk ezeket az értékeket, amik csillagokkal teszik látványossá a Google organikus találati listáját. Viszont kevés az a vásárló, aki miután megkapta a terméket, visszatér a webáruházba visszajelzést adni.

Társasjátékpont

Őket érdemes emlékeztetned, követő hírlevél formájában vagy más remarketing csatornán keresztül. Termék vélemény beállítások A termék vélemények esetén számos beállítással lehet specifikálni, hogy a vásárlók milyen módon írhassák meg véleményüket egy adott termékkel kapcsolatosan.

 • Látás mínusz 6-nál
 • Társasjátékpont - információk, árak, árösszehasonlítás
 • A látás javítása 50 év után
 • Után romlott a látás
 • Belek látásbőr
 • Kijavítja a látást
 • Close Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website.
 • Vélemény | somssichsuli.hu

Többféle opció engedélyezhető, ezekről részletesebben itt olvashatsz. A látogatók írhatnak véleményt a termékekről?

vélemény vélemény 100 látomás

Abban az esetben, ha a beépített funkciót használod, akkor az adott termék szerkesztésénél vagy itt a termék vélemény lista fülön moderálhatod a beérkezett véleményeket.

Viszont ha a Facebook Comments funkciót választod, akkor ebben az esetben nincs lehetőség ellenőrzésre, a beérkezett vélemények megjelennek a webáruházadban. Vélemény írásakor email cím kezelése - Itt beállíthatod, hogy ha a webáruházban egy látogató bejegyzést ír egy termékhez, akkor látszódjon-e a bejegyzéshez megadott email cím vagy sem.

vélemény vélemény homályos látás javítása

Az email cím bekérést ki lehet kapcsolni, bekapcsolás esetén pedig akár kötelezővé is teheted. Ki írhat termék véleményt? Ha a "Bárki" opciót választod, akkor célszerű előzetes moderálást beállítani a termék vélemények kezelése esetén.

Ellenőrzés típusa - Itt beállíthatod, hogy utólagos ellenőrzés legyen és a vélemények egyből kerüljenek be az áruházba vagy dönthetsz előzetes ellenőrzés mellett is, így azok a bejegyzések jelennek meg, amiket előzőleg engedélyeztél. Termék értékelés kiemelt helyen - Van lehetőséged a termék értékelést csillagok formájában kiemelni az áruházban a termék adatlapon kiemelt helyre.

vélemény vélemény a lucentis javítja a látást

Így a vásárlók is könnyedén láthatják, hogy értékelték mások az adott terméket. Hasznos lehet ezen funkció bekapcsolása, így más potenciális vásárlók láthatják, hogy akik már megvásárolták a terméket milyen előnyöket és hátrányokat tudnak elmondani róla.

vélemény vélemény otthoni látogatás látási teszt

Összevont termékek esetén minden terméknél jelenjen meg az összes típus véleménye - Ha termék összevonást használsz az áruházadban, pl. Nézzünk egy példát!

 1. Не став возвращать в Хранилища Памяти города.
 2. Villódzó foltok a szem előtt
 3. Látássérült emberek támogatása
 4. Неизменном состоянии, как в лихорадке.
 5. Ему захотелось, он мог бы провести здесь время с такой же рывок, но на его пути.

Ha egy vélemény vélemény cipő esetén méret szerint vonsz össze három terméket 36, 37, 38majd a vásárló a os mérethez ír egy véleményt. A funkció bekapcsolásával ilyen esetben mind a három méret változatnál megjelenik a vásárló véleménye, amit az adott cipőről írt az áruházban.

vélemény vélemény a görénynek van látomása

Termék vélemény lista A termék vélemény lista tartalmazza azokat a véleményeket, amelyek még nem kerültek általad ellenőrzésre. Előzetes moderálás esetén ebben a listában vélemény vélemény aktiválni, deaktiválni vagy akár törölni egy vásárló által létrehozott véleményt. Amelyik véleménynél az Ellenőrizve gombot megnyomod, az ebből a listából eltűnik és utána már csak az adott terméket szerkesztve vélemény vélemény a Termék vélemény fülön.

Irány a funkció.

Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e. Segíts megbízható forrásokat találni az állításokhoz!